Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το προπονητικό καμπ τραμπολίνο

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το προπονητικό καμπ τραμπολίνο, το οποίο πραγματοποίησε η Ε.Γ.Ο. στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά από τις 29 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου, με την συμμετοχή επιλεγμένων αθλητών ηλικίας 11-14 ετών.

Στο καμπ συμμετείχαν συνολικά 13 αθλητές με δικαίωμα συμμετοχής στις διεθνείς διοργανώσεις μικρών ηλικιών, οι οποίοι επελέγησαν βάσει των αποτελεσμάτων των εθνικών πρωταθλημάτων:

Οι Λευτέρης Τσιριγώτης, Φίλιππος Ανυφαντάκης, Αρσέν Ντερεμπασιάν, Κωνσταντίνος Γιαννάκος, Αλέξανδρος Μακρής, Γιώργος Λύρας, Θανάσης Μέρμηγκας, Απόστολος Παπαδάτος στα αγόρια και οι Λυδία Τουστιζόγλου, Σαββίνα Λούμου, Αγγελική Καλπαξή, Ειρήνη Λύρα, Αναστασία Παπαδημητρίου στα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να ακολουθήσουν ένα κοινό πρόγραμμα προπόνησης επί μία εβδομάδα, υπό την επίβλεψη των προπονητών Βαρβάρας Βοϊβόδα, Κυριάκου Μαβιτζή, Γιάννη Τοπτίδη, Αρτούρ Γιεριμιάν και Καλλιρρόης Μανωλούκου, που αντάλλαξαν απόψεις για την εξέλιξη των αθλητών τους και χάραξαν τους επόμενους στόχους.

Στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά βρέθηκε και ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, ο οποίος ενημερώθηκε για την πορεία των ανερχόμενων αθλητών και τους εμψύχωσε ώστε να συνεχίσουν την αγωνιστική τους πρόοδο.

Επιπλέον, στο περιθώριο του προπονητικού προγράμματος, οι νεαροί αθλητές και οι προπονητές τους μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την Παρασκευή (02/09) ένα σεμινάριο διατροφολογίας, το οποίο παρέδωσε η διαιτολόγος – διατροφολόγος Ιωάννα Κοντελέ.