Άπαντες προσκεκλημένοι στην υποδοχή του Λ. Πετρούνια και της Ολυμπιακής ομάδας, την Πέμπτη (25/08) στις 11:40

Σύσσωμη η οικογένεια της ελληνικής Γυμναστικής θα δώσει ραντεβού στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το πρωί της Πέμπτης (25/08), στις 11:40, για να υποδεχθεί με κάθε τιμή τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη των κρίκων Λευτέρη Πετρούνια και όλους τους υπόλοιπους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες της ενόργανης και της ρυθμικής, που τίμησαν τα ελληνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!

Ο 26χρονος Έλληνας «άρχοντας των κρίκων» θα αποχαιρετήσει το Ρίο μαζί με τους συναθλητές του, Βλάση Μάρα και Βασιλική Μιλλούση, αλλά και με τους επικεφαλής της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής, με τους οποίους θα συνταξιδέψει. Η αναχώρησή τους είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 24/08 (14:35 τοπική ώρα) και έπειτα από ταξίδι συνολικής διάρκειας 15 ωρών, οι Έλληνες πρωταθλητές αναμένεται να αφιχθούν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», το πρωί της Πέμπτης 25 Αυγούστου στις 11:40, μέσω Ρώμης, με την πτήση “ΑΖ 720” της “Alitalia.

Με την ίδια πτήση θα φτάσουν από τη Ρώμη και οι Ελληνίδες εκπρόσωποι της ρυθμικής γυμναστικής: Η ομάδα ανσάμπλ (Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Δόικα, Ζωή Κοντογιάννη, Μιχαέλα Μεταλλίδου, Ιωάννα Αναγνωστοπούλου) με τις προπονήτριές της Ιρίνα Ιλίεβα, Γωγώ Αργύρη, η πρωταθλήτρια του ατομικού Βαρβάρα Φίλιου και η προπονήτριά της Λαρίσα Σιντόροβα. Η αποστολή της ρυθμικής θα αναχωρήσει από το Ρίο επίσης την Τετάρτη 24/08 (09:35 τοπική ώρα), κάνοντας μία επιπλέον στάση στο Σάο Πάουλο.

Όλοι οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειας της ελληνικής Γυμναστικής είναι προσκεκλημένοι να παραστούν στην υποδοχή του Λευτέρη Πετρούνια και των υπόλοιπων Ελλήνων πρωταθλητών, για να τους προσφέρουν το χειροκρότημα που τους αξίζει και να τους συγχαρούν για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες!