Συγχαρητήρια ΠΣΑΤ στον «χρυσό» Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) απευθύνει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, στους κρίκους ανδρών της ενόργανης γυμναστικής.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, που μας έκανε όλους και πάλι υπερήφανους, σφράγισε με το μετάλλιο αυτό, την παγκόσμια κυριαρχία του στο αγώνισμα. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου συγχαίρει επίσης τον προπονητή του, Δημήτρη Ράφτη, όσους συνέβαλλαν στην ύψιστη αυτή διάκριση και ιδιαίτερα την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που συνεχίζει στην παράδοση των μεγάλων αθλητών και των ολυμπιακών μεταλλίων.

Σημειώνεται ότι τόσο ο χρυσός Ολυμπιονίκης μας Λευτέρης Πετρούνιας, όσο και ο προπονητής του Δημήτρης Ράφτης αναδείχθηκαν κορυφαίοι αντίστοιχα του ελληνικού Αθλητισμού για το 2015, στη σχετική ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών – μελών του ΠΣΑΤ και τιμήθηκαν στην Γιορτή Κορυφαίων, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύνδεσμός μας.

Ο ΠΣΑΤ εύχεται κάθε επιτυχία και στους υπόλοιπους Ελληνες αθλητές και αθλήτριες, που λαμβάνουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.