Θ. Βασιλειάδης: «Σήμερα η οικογένεια της Γυμναστικής έχει γιορτή! Ο Λευτέρης απέδειξε πόσο δυνατός μαχητής είναι!»

Πανευτυχής ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο., Θανάσης Βασιλειάδης, απένειμε τα εύσημα στον Λευτέρη Πετρούνια και όσους εργάστηκαν για το θρίαμβό του στο Ρίο, χαρακτηρίζοντας τον 26χρονο Ολυμπιονίκη των κρίκων ως έναν «πολύ δυνατό μαχητή, απόλυτα προσηλωμένο στην προσπάθειά του»!

«Νομίζω ότι κλείνουμε το κομμάτι της ενόργανης με τον καλύτερο τρόπο, όπως ακριβώς σχεδιάζαμε και περιμέναμε. Όλα τα μέλη της οικογένειας της ελληνικής γυμναστικής εργάστηκαν πάρα πολύ σκληρά γι’ αυτό το μετάλλιο. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα!», δήλωσε ο κ. Βασιλειάδης στην κάμερα της ΕΡΤ και συνέχισε:
«Δεν φοβηθήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο Λευτέρης ήταν σήμερα ένας πολύ δυνατός μαχητής, έκανε αυτό που όλοι πιστεύαμε ότι μπορούσε να κάνει. Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που πέτυχε. Ως προπονητής επί 30 χρόνια, μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν απόλυτα προσηλωμένος στην προσπάθειά του».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα συγχαρητήρια που έδωσε στον 26χρονο πρωταθλητή ο πρόεδρος της Δ.Ο.Ε., πρόεδρος Τόμας Μπαχ, πριν καν ολοκληρωθεί ο τελικός των κρίκων:
«Ήμασταν μαζί στην Αρχαία Ολυμπία, όταν ο Λευτέρης ήταν πρώτος Λαμπαδηδρόμος στην πορεία της Φλόγας για το Ρίο και του είχε πει ότι θα έβγαινε πρώτος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Η παρουσία του Τόμας Μπαχ στον τελικό και τα συγχαρητήριά του αποτελούν μεγάλη τιμή και αναγνώριση για τον ελληνικό αθλητισμό».

Καταλήγοντας, ο κ. Βασιλειάδης τόνισε: «Από εδώ και πέρα, μεγαλώνουν οι ευθύνες μας. Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής για την οικογένεια της ελληνικής γυμναστικής! Είναι μεγάλη υπόθεση να ακούγεται στην Ολυμπιακή Αρένα ο ‘Ζορμπάς’ και ο Εθνικός Ύμνος…»