Δεν τα κατάφερε η Βασιλική Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας

Χωρίς επιβράβευση έμεινε η προσπάθεια της Βασιλικής Μιλλούση στον προκριματικό της ενόργανης γυναικών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016», αφού δεν κατάφερε να πάρει μία βαθμολογία που θα της έδινε πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό της δοκού ισορροπίας.

Η καταξιωμένη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία συμμετείχε για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, συγκέντρωσε 13,200 βαθμούς στη δοκό, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 6,00 και με αρκετά καινούργια στοιχεία. Ωστόσο, είχε κάποιες αστάθειες στην εκτέλεσή της και δεν μπόρεσε να φτάσει σε μία επίδοση πάνω από 14,500 β., όπως επιδίωκε, ώστε να είχε ελπίδες εισόδου στην προνομιούχο οκτάδα.

Η βαθμολογία της Μιλλούση την φέρνει μέχρι στιγμής στην 35η θέση της προσωρινής κατάταξης του συγκεκριμένου οργάνου, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο 4ος από τους πέντε προκριματικούς ομίλους και απομένουν να αγωνιστούν ακόμη 25 αθλήτριες για την ολοκλήρωση του προκριματικού.

Η τελική κατάταξη της Ελληνίδας εκπροσώπου, καθώς και οι οκτώ φιναλίστ στη δοκό ισορροπίας και σε όλα τα υπόλοιπα αγωνίσματα της ενόργανης γυναικών, θα ξεκαθαρίσουν γύρω στις 04:00 ώρα Ελλάδας, μετά τη διεξαγωγή του 5ου και τελευταίου προκριματικού ομίλου.