Λευτέρης Πετρούνιας: «Να περιμένετε κάτι ακόμα καλύτερο στον τελικό!»

Υπόσχεση για ακόμα καλύτερη εκτέλεση στον τελικό των κρίκων έδωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας, αμέσως μετά την επιβλητική εμφάνισή του στον προκριματικό των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου πήρε 15,833 βαθμούς και μπήκε πανηγυρικά στην προνομιούχο οκτάδα!

Οι δηλώσεις του 26χρονου «άρχοντα των κρίκων» στο Sport24 Radio 103.3:

 «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι ευτυχής που θα βρεθώ στον τελικό! Έκανα το πρόγραμμα όπως έπρεπε και ήταν αρκετό για να προκριθώ με μια καλή βαθμολογία. Πιθανόν να προκριθώ και με την πρώτη θέση, περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν και οι δύο Κινέζοι.

Το βήμα στην έξοδό μου το έκανα για να μη ρισκάρω κάποιο μεγάλο λάθος. Ήξερα ότι ακόμα και με ένα μικρό βήμα, αν κατά τα άλλα έκανα ένα καλό πρόγραμμα, η βαθμολογία μου θα είναι από 15,700 και πάνω. Να περιμένετε κάτι καλύτερο στον τελικό. Να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Σήμερα είχα άγχος. Είναι Ολυμπιακοί Αγώνες και στους προκριματικούς υπάρχει πάντα άγχος. Πήρα πολύ υψηλότερη βαθμολογία από τον άλλο μεγάλο διεκδικητή, τον Βραζιλιάνο Ζανέτι και αυτό μου δίνει μεγάλη σιγουριά. Είχα 0,300 β. παραπάνω και αυτό είναι μια τεράστια διαφορά στους κρίκους, που μου δίνει φτερά».