Υψηλό αγωνιστικό επίπεδο στο E.G.O. Stargym Festival & Contest

Αξιόλογο αγωνιστικό επίπεδο και πλούσιο θέαμα από 3.500 συμμετέχοντες ηλικίας 3 έως 60 ετών, αλλά και σημαντικά κοινωνικά μηνύματα, χαρακτηρίζουν το Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους E.G.O. Stargym Festival & Contest, το οποίο διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά από την Ε.Γ.Ο., σε συνεργασία με τον Φιλογυμναστικό Όμιλο Μεταμόρφωσης «Κότινος».

Η διοργάνωση, που πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς του Δήμου Φυλής, έχει μεταξύ άλλων διαγωνιστικό χαρακτήρα, αφού η συμμετοχή στο Contest αποτελεί προϋπόθεση για να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι φορείς Γυμναστικής Για Όλους να εκπροσωπηθούν κατόπιν σε αντίστοιχες διεθνείς διοργανώσεις στο εξωτερικό.

Στο E.G.O. Stargym Festival & Contest έχουν δηλώσει συμμετοχή συνολικά 3.500 αθλούμενοι, εκπροσωπώντας 180 φορείς – ομάδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ξεχωριστή σημασία έχει η παρουσία συλλόγων ΑΜΕΑ όπως ο Τυρταίος Ιλίου, ενώ αρκετά προγράμματα θα παρουσιάσουν αθλητές ειδικών κατηγοριών.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση υπάρχουν στον δικτυακό τόπο του Φ.Ο.Μ. Κότινος, όπου θα αναρτηθούν και τα αποτελέσματα του διαγωνιστικού τμήματος.

Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε επιλεγμένα προγράμματα από τους αγώνες, μέσα από το κανάλι του σωματείου στο YouTube.