Τεστ στη Βουλγαρία για την Εθνική νεανίδων της ρυθμικής

Στο διεθνές τουρνουά “Sofia Cup” στη Βουλγαρία (24-25 Μαΐου) θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους οι αθλήτριες της Εθνικής νεανίδων της ρυθμικής γυμναστικής Κατερίνα Δερβίση, Ζωή Ντίτσιου και Μυρτώ Αθανασουλάκη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Χολόν του Ισραήλ (17-19 Ιουνίου).

Τις τρεις νεαρές Ελληνίδες αθλήτριες συνοδεύουν στη βουλγαρική πρωτεύουσα οι προπονήτριες Νούλη Γιαννιτσοπούλου και Μπέλα Καρατάντσεβα, καθώς και η διεθνής κριτής Μαρία Αϊβάτογλου.

Η αυλαία των αγώνων ανοίγει σήμερα (Τρίτη 24/05, 15:00 – 20:00 ώρα Ελλάδας) με τα δύο πρώτα όργανα, που είναι το σχοινάκι και το στεφάνι. Το δεύτερο σκέλος θα πραγματοποιηθεί αύριο (Τετάρτη 25/05, 11:20 – 16:10) με τα υπόλοιπα δύο όργανα, που είναι η μπάλα και οι κορύνες, καθώς και με τους τέσσερις επιμέρους τελικούς οργάνων (18:20 – 19:35).

Το διεθνές τουρνουά νεανίδων “Sofia Cup” αποτελεί προοίμιο του παγκοσμίου κυπέλλου ρυθμικής της Σόφιας (27-29 Μαΐου), που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες και στο οποίο θα πάρει μέρος από ελληνικής πλευράς η Βαρβάρα Φίλιου, έχοντας επίσης το βλέμμα στο ευρωπαϊκό του Χολόν.