Ξεκίνημα στους αγώνες τραμπολίνο, σε Πάτρα και Κρήτη

Με επιτυχία διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο (19-20 Μαρτίου) οι Περιφερειακοί και Προκριματικοί Αγώνες Τραμπολίνο της Γ’ Περιφέρειας στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας και της Ε’ Περιφέρειας στο «Λίντο» του Ηρακλείου Κρήτης.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές των επιπέδων 1-4 καθώς και αθλητές του 5ου επιπέδου για τους οποίους η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τις Τελικές Φάσεις Τραμπολίνο.

Πιο συγκεκριμένα, στον αγώνα της Γ’ Περιφέρειας, στην Πάτρα, συμμετείχαν 30 αθλητές επιπέδων 1-4 και 48 αθλητές του 5ου επιπέδου, ενώ στους αγώνες της Ε’ Περιφέρειας, στο Ηράκλειο, συμμετείχαν 36 αθλητές επιπέδων 1-4 και 45 αθλητές 5ου επιπέδου.

Οι Προκριματικοί Αγώνες Τραμπολίνο συνεχίζονται τον ερχόμενο μήνα: Στις 9-10 Απριλίου θα διεξαχθεί ο αγώνας της Α’ Περιφέρειας στο «Τ. Καμπούρης» στη Χαλκίδα και στις 16-17 Απριλίου ο αγώνας των Β’ και Δ’ Περιφερειών στο Κλειστό Γυμναστήριο Περαίας, στη Θεσσαλονίκη.

Από το σύνολο των αθλητών που θα αγωνιστούν στο 5ο επίπεδο στους Προκριματικούς Αγώνες, οι 15 καλύτεροι του ατομικού ανά κατηγορία και αγώνισμα καθώς και οι 5 καλύτερες ομάδες ανά κατηγορία και αγώνισμα θα προκριθούν στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α’-Β’-Γ’ κατηγοριών, καθώς και στις Τελικές Φάσεις Δ’ κατηγορίας.