Ευχαριστήριο μήνυμα Βασιλειάδη προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Με αφορμή την ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή για χορήγηση επιπλέον ποσού 252.000 στην Ε.Γ.Ο., ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θανάσης Βασιλειάδης προέβη στην ακόλουθη ευχαριστήρια δήλωση:

«Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. και όλου του ανθρώπινου δυναμικού, που εργάζεται καθημερινά στα γυμναστήρια και χαρίζει μεγάλες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό, θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή για την πρωτοβουλία του να διανείμει ένα πολύ σημαντικό επιπλέον ποσό στην Ομοσπονδία μας και γενικότερα στις αθλητικές Ομοσπονδίες.

Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει, σε μια περίοδο μάλιστα που κάθε ευρώ δίνεται με πολλή προσοχή και σύνεση από την Πολιτεία, αφού χρειάζεται υπερπροσπάθεια για να βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα για την κάλυψη όλων των αναγκών. Με την κίνησή του, το Υφυπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού δίνει στην Ε.Γ.Ο. τη δυνατότητα να προχωρήσει στο έργο της με ακόμα μεγαλύτερη πίστη και καλύτερες προϋποθέσεις».