Αναχώρησε η αποστολή για το ευρωπαϊκό ακροβατικής ηλικιών

Με χαμόγελα αναχώρησε σήμερα (Τρίτη 22/09) από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακροβατικής γυμναστικής ηλικιών (11-16 και 12-18 ετών), στη Ριέζα της Γερμανίας (25-27 Σεπτεμβρίου).

Στη διοργάνωση θα αγωνιστούν τρεις αθλήτριες του Σπάρτακου Θεσσαλονίκης, ο οποίος ανέλαβε να καλύψει εξολοκλήρου τα έξοδα της ελληνικής αποστολής. Μαζί με τη 15χρονη Δανάη-Μαρία Καμάρα, τη 14χρονη Μαρία Καλπάκη και την 11χρονη Κωνσταντίνα-Νικολέτα Κομνηνού, που θα συμμετάσχουν στην τριάδα κοριτσιών 11-16 ετών, στη γερμανική πόλη ταξίδεψαν οι προπονήτριες Αθηνά Δέλλιου, Μιρέλα Παραστατίδου, η διεθνής κριτής Μυρσίνη Δήμου, καθώς και ο πρόεδρος του Σπάρτακου Γιώργος Δέλλιος, ως αρχηγός της αποστολής.

Ο προκριματικός της τριάδας κοριτσιών 11-16 ετών θα ξεκινήσει την Παρασκευή (25/09) με το δυναμικό πρόγραμμα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (26/09) με το πρόγραμμα ισορροπίας, ενώ ο τελικός του αγωνίσματος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (27/09).

Στο πλευρό της ελληνικής ομάδας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» βρέθηκε ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Χρήστος Ψαθάς, ο οποίος μετέφερε στις νεαρές αθλήτριες και σε όλα τα μέλη της εθνικής αποστολής τις ευχές του προέδρου και του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο., καθώς και της διοίκησης της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., για καλή επιτυχία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
akrovatiki-anaxorisi-euro-2015-2