«Έφυγε» ο πατέρας του Λευτέρη Πετρούνια – Αύριο (08/09) η κηδεία του

Τον πρόωρο χαμό του πατέρα του Λευτέρη Πετρούνια, Παναγιώτη, θρηνεί η ελληνική γυμναστική. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει αύριο (Τρίτη 08/09) στις 14:00, στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών. Σε ένδειξη πένθους, τα γυμναστήρια των Εθνικών ομάδων ενόργανης θα παραμείνουν αύριο κλειστά, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο Παναγιώτης Πετρούνιας ήταν εκτελωνιστής στο επάγγελμα και η παρουσία του ήταν καθοριστική στη διαμόρφωση του υποδειγματικού χαρακτήρα του Λευτέρη, αλλά και στη δύσκολη πορεία μέχρι την ανάδειξή του σε πρωταθλητή Ευρώπης στους κρίκους.

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια και στην υπόλοιπη οικογένεια του εκλιπόντος.

Η φωτογραφία είναι από πρόσφατη βράβευση του πρωταθλητή των κρίκων από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων Εκτελωνιστών – ΟΑΕΕ, με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονπελιέ.

Από αριστερά: Ο Παναγιώτης Πετρούνιας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Μακρής, Λευτέρης Πετρούνιας και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Στοΐλος
pateras_petrounia