Ο Ισίδωρος Κούβελος στους διασυλλογικούς αγώνες ρυθμικής της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Ισίδωρος Κούβελος, τίμησε με την παρουσία του τους διασυλλογικούς αγώνες ρυθμικής γυμναστικής παγκορασίδων, τους οποίους διοργάνωσε η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουνίου.

Τον πρόεδρο της ΕΘΝ.Ο.Α. υποδέχθηκαν στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Χρήστος Ψαθάς, η αντιπρόεδρος Σοφία Παπαδοπούλου, η γενική γραμματέας Ειρήνη Μανδραβέλη και η ταμίας Έλσα Σκεύη.

Ο κ. Κούβελος απένειμε τα μετάλλια του ομαδικού αγώνα, ενώ συνεχάρη και όλες τις μικρές αθλήτριες που συμμετείχαν στη διοργάνωση. Συγχαρητήρια έδωσε τόσο στη διοίκηση της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., όσο και στις διοικήσεις των σωματείων που εκπροσωπήθηκαν στους αγώνες, για το έργο που προσφέρουν στον αθλητισμό, τον οποίο παρομοίασε ως ένα ταξίδι που παρέχει απαραίτητα εφόδια όχι μόνο για το διάστημα της άθλησης, αλλά και για όλη την υπόλοιπη ζωή.

Ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., Χρήστος Ψαθάς, εξέφρασε τις ευχαριστίες του και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΕΘΝ.Ο.Α. κ. Ισίδωρος Κούβελος παρευρέθηκε στη διοργάνωση. Η παρουσία του στους αγώνες της γυμναστικής, και μάλιστα στην μικρότερη ηλικιακά κατηγορία, καταδεικνύει το ενδιαφέρον και την ευαισθησία του για την ανάπτυξη του αθλήματος, ενθαρρύνοντάς μας ταυτόχρονα για την επίτευξη αυτού του σκοπού».

kouvelos-aesgve-jun2015-2 kouvelos-aesgve-jun2015-3