Όλα έτοιμα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης, στη Μίκρα

H αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη, θα φιλοξενήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ανδρών – γυναικών και εφήβων – νεανίδων, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Μαΐου.

Στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση πρόκειται να πάρουν μέρος οι διακριθέντες στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονπελιέ, οι οποίοι θα αγωνιστούν με το βλέμμα στραμμένο στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού: Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα παρουσιάσει προγράμματα σε τρία όργανα (έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι), ο Βλάσης Μάρας σε άλλα τρία (άλμα, δίζυγο, μονόζυγο), ενώ ο Νίκος Ηλιόπουλος, θα αγωνιστεί στο σύνθετο ατομικό, όπου είναι ο κάτοχος του πανελλήνιου τίτλου από πέρσι, όπως αντίστοιχα η Βάσω Μιλλούση στις γυναίκες.

Αντίθετα, απόντες από το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα είναι οι Λευτέρης Κοσμίδης, Βασίλης Τσολακίδης και Δημήτρης Μαρκούσης, οι οποίοι αναρρώνουν από τραυματισμούς.

Την Παρασκευή (15/05) θα πραγματοποιηθεί σε όλες τις κατηγορίες ο γενικός αγώνας, μέσα από τον οποίο θα προκύψουν οι νικητές στο σύνθετο ατομικό και στο ομαδικό. Η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει το Σάββατο (16/05) με τους τελικούς οργάνων.

Το πρόγραμμα του πανελλήνιου πρωταθλήματος:

Παρασκευή 15 Μαΐου
12:30 – 15:00: Σύνθετο ατομικό & ομαδικό γυναικών / νεανίδων
16:00 – 19:00: Σύνθετο ατομικό & ομαδικό ανδρών / εφήβων

Σάββατο 16 Μαΐου
10:30 – 13:30: Τελικοί οργάνων ανδρών / εφήβων, γυναικών / νεανίδων