Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. – Νέος πρόεδρος ο Χρήστος Ψαθάς

Ο πρώην πρωταθλητής και προπονητής της ενόργανης, Χρήστος Ψαθάς, εξελέγη στη θέση του προέδρου της Αθλητικής Ένωσης Γυμναστικής Βόρειας Ελλάδας (Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.), έπειτα από την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και την συγκρότησή του σε σώμα.

Η νέα διοίκηση της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 15ης Απριλίου, συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση:

Πρόεδρος: Χρήστος Ψαθάς
Αντιπρόεδρος: Σοφία Παπαδοπούλου
Γενική Γραμματέας: Ειρήνη Μανδραβέλη
Ταμίας: Ελισάβετ Σκεύη
Ειδικός Γραμματέας: Πολυμέρης Κερατίδης
Έφορος Υλικού: Αλέκος Σκόδρας
Μέλος: Ειρήνη Κοσμίδου

Ο Χρήστος Ψαθάς υπήρξε αθλητής του Πρότυπου Α.Γ.Σ. Θεσσαλονίκης από το 1975 με προπονητή τον Σάββα Ταγτελενίδη και διετέλεσε μέλος των Εθνικών ομάδων της ενόργανης γυμναστικής από το 1984 έως το 1988, κατακτώντας μεταξύ άλλων την 8η θέση στον τελικό του εδάφους στους Μεσογειακούς Αγώνες του 1987 στη Λατάκια, ενώ αργότερα διετέλεσε προπονητής ενόργανης.

Ο νέος πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. δήλωσε μετά την ανάληψη των καθηκόντων του:
«Η καινούργια διοίκηση της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. έχει ήδη πιάσει δουλειά, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και να δημιουργήσουμε καλύτερες προϋποθέσεις για τη γυμναστική της Βόρειας Ελλάδας. Με ομαδική προσπάθεια και σε στενή και ειλικρινή συνεργασία με τη διοίκηση της Ε.Γ.Ο., θα μπορέσουμε να καταφέρουμε πολύ περισσότερα».