Ευχαριστήριο μήνυμα της διοίκησης της Ε.Γ.Ο. προς αθλητές και προπονητές

Τα συγχαρητήριά του και τις ευχαριστίες του προς τους αθλητές και τις αθλήτριες των Εθνικών ομάδων, καθώς και προς τους προπονητές τους, εξέφρασε το δ. σ. της Ε.Γ.Ο. διαμέσου του προέδρου, Θανάση Βασιλειάδη, με αφορμή το επιτυχημένο ξεκίνημά τους στη νέα αγωνιστική χρονιά. Παράλληλα, επισήμανε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία, με την προσδοκία ότι η Πολιτεία θα φροντίσει άμεσα για την επίλυσή τους.

«Αξίζουν συγχαρητήρια αλλά και ένα ‘ευχαριστώ’ στους αθλητές των Εθνικών ομάδων, που αφήνουν στην άκρη όλες τις δυσκολίες και φέρνουν επιτυχίες παρότι είναι απλήρωτοι από το ξεκίνημα της χρονιάς, όπως φυσικά και στους προπονητές τους, οι οποίοι ουσιαστικά προσφέρουν εθελοντική εργασία στην Ομοσπονδία, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουν το έργο τους με την ίδια αφοσίωση πάντοτε», τόνισε ο κ. Βασιλειάδης και συμπλήρωσε:

«Προχωρούμε μαζί σαν μια οικογένεια, κάναμε ένα καλό νέο ξεκίνημα για το 2015, όμως ο δρόμος για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι πολύ δύσκολος. Έχουμε την προσδοκία ότι οι αρμόδιοι θα αναγνωρίσουν τις τεράστιες προσπάθειες που γίνονται στην Ε.Γ.Ο., όπως και τις τεράστιες δυσκολίες που βρίσκουμε μπροστά μας. Έχουμε θέσει αυτά τα ζητήματα υπόψη της Πολιτείας και ελπίζουμε, μέσα σ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, να σκύψει και στο δικό μας πρόβλημα.
Εάν υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, είναι βέβαιο ότι οι αθλητές και οι αθλήτριές μας θα φέρουν περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις στις διοργανώσεις που ακολουθούν».