Στο πλευρό της ελληνικής γυμναστικής ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Την αμέριστη στήριξή του προς το άθλημα της Γυμναστικής και προς την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία εξέφρασε ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταύρος Κοντονής, κατά την παρουσία του στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής «Aphrodite Cup 2015», στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Τάε Κβον Ντο).

Ο κ. Κοντονής παρευρέθηκε στο διεθνές τουρνουά, το οποίο διοργάνωσε ο Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» σε συνεργασία με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την Ε.Γ.Ο. (6-8 Μαρτίου) και τόνισε, μεταξύ άλλων: «Η Πολιτεία θα κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύσει τον πραγματικό αθλητισμό, όπως είναι το άθλημα της γυμναστικής και όχι κάποια άλλα, που έχουν παθογένειες. Με μεγάλη μου χαρά βρίσκομαι σε αυτούς τους αγώνες. Συγχαρητήρια στον σύλλογο ‘Αρμονία’ και στην Ε.Γ.Ο., που σε συνεργασία με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου διοργανώνουν το ‘Aphrodite Cup’».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης ανέφερε στον χαιρετισμό του, στην τελετή έναρξης των αγώνων: «Το ‘Aphrodite Cup’ είναι μια νέα πρωτοβουλία, την οποία καλωσορίζουμε και υποστηρίζουμε. Μαζί με τον σύλλογο ‘Αρμονία’ προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση στην Ελλάδα. Ελπίζουμε ότι αυτό το εγχείρημα θα εξελιχθεί σε θεσμό και ότι του χρόνου θα έχει ακόμη μεγαλύτερη εμβέλεια και περισσότερες συμμετοχές».

Το 1ο Διεθνές Μίτινγκ Ρυθμικής Γυμναστικής «Aphrodite Cup 2015» τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ο οποίος κήρυξε την έναρξη των αγώνων, καθώς και ο πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος.