15ες οι Κασάπογλου / Αγγελούση στο συγχρονισμένο τραμπολίνο γυναικών

Τη 15η θέση κατέλαβαν οι Λίλα Κασάπογλου / Εύη Αγγελούση στο συγχρονισμένο τραμπολίνο γυναικών, κατά την τελευταία ημέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος τραμπολίνο ανδρών – γυναικών, στην Ντεϊτόνα Μπιτς των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, το ελληνικό δίδυμο συγκέντρωσε 77,000 βαθμούς και πήρε τη 15η θέση μεταξύ 17 ζευγαριών, μένοντας εκτός τελικού για 4,900 β..

Οι Κασάπογλου / Αγγελούση έχουν ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, τον ερχόμενο Ιούνιο στο Μπακού, όπου θα είναι οι μοναδικές εκπρόσωποι του ελληνικού τραμπολίνο.

Σειρά παίρνει στην Ντεϊτόνα Μπιτς το παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο ηλικιών, για αθλητές 11 – 18 ετών, που θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου. Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν έξι Έλληνες αθλητές, τα έξοδα των οποίων θα καλύψουν τα σωματεία τους: Οι Δημήτρης Νώλης (Παλμός Καβάλας, αγόρια 11-12 ετών), Δημήτρης Μακρής (Αστέρας Πεύκης, αγόρια 13-14 ετών), Βαγγέλης Μακρής (Αστέρας Πεύκης, αγόρια 15-16 ετών) και οι Άννα Σταύρου (Αστέρας Πεύκης, κορίτσια 11-12 ετών), Χριστίνα Τάτση (ΔΑΣ Αργυρούπολης, κορίτσια 13-14 ετών), Νικολέτα Αζωίδη (Αριάδνη Περιστερίου, κορίτσια 15-16 ετών).

Η αναχώρησή τους για τις ΗΠΑ είναι προγραμματισμένη για σήμερα, Δευτέρα 10/11. Αρχηγός της ελληνικής αποστολής θα είναι η Βαρβάρα Βοϊβόδα, ενώ στο πλευρό των νεαρών αθλητών και αθλητριών θα βρεθούν επίσης οι προπονητές Καλλιρρόη Μανωλούκου, Βασίλης Μπομπότας και ο διεθνής κριτής Δημήτρης Τσακαλίδης.