Στην Σικελία οι εκλογές της CoMeGym και το μεσογειακό πρωτάθλημα ενόργανης εφήβων – νεανίδων

Αυτόνομη αγωνιστική δραστηριότητα αποκτά η Μεσογειακή Συνομοσπονδία Γυμναστικής (CoMeGym), η οποία διοργανώνει στη Ραγκούζα της Σικελίας το 1ο μεσογειακό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής εφήβων – νεανίδων (6-7 Σεπτεμβρίου).

Παράλληλα, στην ιταλική πόλη θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή (07/09) οι αρχαιρεσίες της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Γυμναστικής, με τον πρόεδρο της Ε.Γ.Ο. και γενικό γραμματέα της CoMeGym επί μία τετραετία, Θανάση Βασιλειάδη, να είναι εκ νέου υποψήφιος για το ίδιο αξίωμα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το μεσογειακό πρωτάθλημα ενόργανης εφήβων – νεανίδων θα αποτελέσει την πρώτη διοργάνωση που θα τελεστεί υπό την αιγίδα της CoMeGym. Τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν οι έφηβοι Αντώνης Τανταλίδης, Άγγελος Κοντεσίδης και οι νεανίδες Ευαγγελία Μονοκρούσου, Μίνα Βαρθολομαίου, που αναχωρούν σήμερα (Πέμπτη 04/09) για την Σικελία συνοδευόμενοι από τους προπονητές Θεόφιλο Λαλεχό, Απόστολο Πεσσίνη και τους διεθνείς κριτές Κώστα Βελετζέκη, Μαρία Σολομωνίδου.

Στο μεσογειακό πρωτάθλημα ενόργανης εφήβων – νεανίδων της Ραγκούζα έχουν δηλώσει συμμετοχή συνολικά 104 αθλητές από 13 χώρες (Ελλάδα, Αλγερία, Κύπρος, Αίγυπτος, Γαλλία, Ιορδανία, Ιταλία, Μάλτα, Μαρόκο, Σαν Μαρίνο, Ισπανία, Τυνησία, Τουρκία).