Ποσό 70.000 ευρώ από την Ε.Ο.Ε. στην Ε.Γ.Ο. για αγορά αθλητικού εξοπλισμού

Το ποσό των 70.000 ευρώ αποφάσισε να διαθέσει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία για την άμεση προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού, που είναι απαραίτητος για την προετοιμασία των Ελλήνων πρωταθλητών.

Έπειτα από τη θετική ανταπόκριση της Ε.Ο.Ε. στο αίτημα της Ε.Γ.Ο. και την έγκριση του σχετικού κονδυλίου, η Ομοσπονδία προέβη με κατεπείγουσα διαδικασία στην παραγγελία ενός ταπί ενόργανης γυμναστικής νέων προδιαγραφών και ενός χρονομέτρου τραμπολίνο.

Τα συγκεκριμένα όργανα αναμένεται να παραδοθούν εντός του Αυγούστου, ώστε να τεθούν στη διάθεση των Ελλήνων αθλητών για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει των παγκόσμιων πρωταθλημάτων ενόργανης (3-12 Οκτωβρίου) και τραμπολίνο (7-9 Νοεμβρίου), αντίστοιχα.

Για τα υπόλοιπα όργανα που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του κονδυλίου των 70.000 ευρώ, η παραγγελία θα γίνει έπειτα από διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό.

Η Ε.Γ.Ο. ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία καλύπτοντας τις συγκεκριμένες ανάγκες θα διευκολύνει σημαντικά την προσπάθεια των Ελλήνων πρωταθλητών της γυμναστικής για νέες επιτυχίες στο δρόμο προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.