Πετρούνιας, Μάρας και Μιλλούση στο γκαλά της ιταλικής ομοσπονδίας

Στη Μόντενα της Ιταλίας θα πραγματοποιήσουν την τελευταία αγωνιστική εμφάνισή τους για το 2013 οι Λευτέρης Πετρούνιας, Βλάσης Μάρας και Βάσω Μιλλούση, οι οποίοι προσκλήθηκαν και θα συμμετάσχουν το Σάββατο (09/11) στο ετήσιο γκαλά της Ιταλικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής.

Οι τρεις πρωταθλητές της ενόργανης αναχωρούν αύριο (Παρασκευή 08/11) για την Ιταλία, συνοδευόμενοι από τους προπονητές Δημήτρη Ράφτη και Κώστα Σιούτη. Η παρουσία τους στη Μόντενα έχει ξεχωριστή σημασία, με δεδομένο ότι οι διοργανωτές αποφάσισαν να προσκαλέσουν μόνο τέσσερις ακόμη ξένους αθλητές: Τον Γάλλο Αρνό Βιλίγκ, τον Βρετανό Ντάνιελ Κίτινγκς, τον Κροάτη Φίλιπ Ούντε και την Ελβετίδα Τζούλια Στάινγκρουμπερ.

Στη διοργάνωση θα αγωνιστούν φυσικά και όλα τα αστέρια της ιταλικής γυμναστικής και αναμένεται να συμμετάσχουν έως πέντε αθλητές σε κάθε όργανο, χωρίς να υπάρχουν προκριματικοί. Ο Πετρούνιας θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του στους κρίκους, ο Μάρας στο μονόζυγο και η Μιλλούση σε δοκό ισορροπίας και ασύμμετρους ζυγούς.

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος των Ιταλών φιλάθλων για το γκαλά είναι το γεγονός ότι τα αριθμημένα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί εδώ και εβδομάδες και το «ΠαλαΠανίνι» θα είναι κατάμεστο, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης αγωνίσματα ρυθμικής και αεροβικής γυμναστικής, χωρίς ελληνική συμμετοχή.

Για το Λευτέρη Πετρούνια και τη Βάσω Μιλλούση θα ακολουθήσει αμέσως μετά άλλη μία διεθνής παρουσία, χωρίς όμως αγωνιστικό χαρακτήρα, αφού την Τρίτη (12/11) πρόκειται να ταξιδέψουν με προορισμό την Πόλη του Μεξικού, όπου το επόμενο Σαββατοκύριακο (15-16/11) θα πάρουν μέρος σ’ ένα σόου γυμναστικής.