Αντίστροφη μέτρηση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο

Με την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για την Σόφια, ξεκινά σήμερα (Δευτέρα 04/11) η αντίστροφη μέτρηση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο ανδρών – γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί στη βουλγαρική πρωτεύουσα από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου.

Τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν στη διοργάνωση οι Γιάννης Τοπτίδης και Νίκος Σαββίδης, τους οποίους θα συνοδεύσουν ο προπονητής Κώστας Πεξαράς και ο διεθνής κριτής Δημοσθένης Χρυσοσπάθης.

Οι δύο νεαροί αθλητές θα αγωνιστούν την Πέμπτη (07/11) στον προκριματικό του τραμπολίνο ανδρών, ενώ ο τελικός του αγωνίσματος είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (09/11).

Αντίθετα, απών από τη διοργάνωση θα είναι ο ταλαντούχος Απόστολος Κουταβάς, λόγω τραυματισμού που υπέστη στο ισχίο πριν από περίπου δύο μήνες.

Η Σόφια θα φιλοξενήσει την ερχόμενη εβδομάδα (14-17 Νοεμβρίου) και το παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο ηλικιών 11-18 ετών, στο οποίο θα υπάρχει πολυπληθέστερη ελληνική συμμετοχή, αφού θα πάρουν μέρος συνολικά 23 αθλητές και αθλήτριες, γεννημένοι μεταξύ 1995 και 2002.