«Αντίπαλοι» στη Γαλλία Πετρούνιας και Μιλλούση

Σ’ έναν ξεχωριστό αγώνα ενόργανης γυμναστικής θα πάρουν μέρος το ερχόμενο Σάββατο (26/10) ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βάσω Μιλλούση, στο προάστιο Σίλτιγκαϊμ του Στρασβούργου, στη Γαλλία.

Οι δύο Έλληνες περιλαμβάνονται στους 16 πρωταθλητές απ’ όλο τον κόσμο, οι οποίοι προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν στο διεθνές τουρνουά του Σίλτιγκαϊμ, σ’ έναν ιδιότυπο ομαδικό αγώνα. Οι αθλητές θα χωριστούν σε δύο οκταμελείς ομάδες και μάλιστα οι Έλληνες εκπρόσωποι θα τεθούν αντιμέτωποι μεταξύ τους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα παρουσιάσει προγράμματα στο έδαφος, στον πλάγιο ίππο και φυσικά στους κρίκους, έχοντας ως παρτενέρ στην «Ομάδα 1» τους Πολ Ρουτζέρι (ΗΠΑ), Σιρίλ Τομαζόν (Γαλλία), Αντρέα Τσινγκολάνι (Ιταλία), Οξάνα Τσουσοβίτινα (Ουζμπεκιστάν), Άννα Παβλόβα (Ρωσία), Βανέσα Φεράρι (Ιταλία) και Κριστίνα Παλέσοβα (Τσεχία). Χρέη αρχηγού θα έχει η άλλοτε Σοβιετική σταρ, Σβετλάνα Μπογκίνσκαγια.

Με την «Ομάδα 2» θα αγωνιστεί η Βάσω Μιλλούση, που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στη δοκό ισορροπίας και στο έδαφος, ενώ στο πλευρό της θα βρίσκονται οι Τομάς Γκονζάλες (Χιλή), Φαμπιάν Γκονζάλες (Ισπανία), Φάμπιαν Λάιμλενερ (Αυστρία), Μάρτιν Κονέτσνι (Τσεχία), Ελίζαμπετ Ζάιτς (Γερμανία), Τζούλια Στάινγκρουμπερ (Ελβετία) και Γιοάνα Κάνο (Γαλλία). Αρχηγός της ομάδας θα είναι ο Ισπανός Ιγκνάθιο Λοσάντος.

Τόσο για τον Πετρούνια όσο και για τη Μιλλούση, θα ακολουθήσουν άλλες δύο διεθνείς εμφανίσεις μέσα στον επόμενο μήνα, αφού έχουν επίσης προσκληθεί στο διεθνές γκαλά της ιταλικής ομοσπονδίας γυμναστικής, που θα γίνει στη Μόντενα και θα περιλαμβάνει τελικούς οργάνων (9 Νοεμβρίου), καθώς και σ’ ένα σόου επίδειξης που θα πραγματοποιηθεί στην Πόλη του Μεξικού (15-16 Νοεμβρίου).

Το κάλεσμα που απεύθυνε ο Λευτέρης Πετρούνιας, στα γαλλικά:

Το αντίστοιχο βίντεο που ετοίμασαν οι διοργανωτές για τη Βάσω Μιλλούση: