4η θέση για τη Μιλλούση στον τελικό της δοκού, στη Λιουμπλιάνα

Την 4η θέση κατέλαβε η Βάσω Μιλλούση στον τελικό της δοκού ισορροπίας στη Λιουμπλιάνα, χάνοντας άδικα το μετάλλιο κατά την τελευταία ημέρα του παγκοσμίου κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής που φιλοξενήθηκε στην σλοβένικη πρωτεύουσα (26-28 Απριλίου).

Η 29χρονη πρωταθλήτρια πλήρωσε πολύ ακριβά κάποιες αστάθειες που είχε στην εκτέλεσή της, αφού οι κριτές τη βαθμολόγησαν αρκετά αυστηρά, περιορίζοντάς την στους 13,150 βαθμούς (συντελεστής δυσκολίας 5,40). Έτσι, έμεινε εκτός βάθρου για μόλις 0,025 β. και πήρε την 4η θέση, την ίδια που είχε και στον προκριματικό της Παρασκευής (26/04).

Για τη Βάσω Μιλλούση, αυτή ήταν η πρώτη φετινή συμμετοχή σε αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου που δεν συνοδεύτηκε από ένα μετάλλιο, έπειτα από τη 2η θέση στο Κότμπους της Γερμανίας και την 3η θέση στο Λα Ρος Σιρ-Ιόν της Γαλλίας, τον περασμένο μήνα.

Νικήτρια στο αγώνισμα αναδείχθηκε στη Λιουμπλιάνα η Καναδή Ελίζαμπεθ Μπλακ (14,250 β.), μπροστά από την Ουγγαρέζα Νοεμί Μάκρα (13,975 β.), ενώ την τριάδα συμπλήρωσε η Αυστριακή Λίζα Έκερ (13,175 β.).