Θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του Κώστα Παπαγεωργίου

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τον ξαφνικό χαμό του πρώην μέλους της, Κώστα Παπαγεωργίου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα το μεσημέρι, σε ηλικία 58 ετών.

Ο εκλιπών, που καταγόταν από τη Λάρισα και ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής, υπήρξε παλιός προπονητής στίβου. Επιπλέον, υπηρέτησε ως παράγοντας το άθλημα της γυμναστικής επί σειρά ετών, δείχνοντας ξεχωριστό ζήλο στην ανάπτυξη της ρυθμικής και συμβάλλοντας στην ανάδειξη σπουδαίων αθλητριών.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Παπαγεωργίου είχε διατελέσει πρόεδρος της Γ.Ε. Λάρισας, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Γ.Ο., καθώς και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής ρυθμικής γυμναστικής της Ομοσπονδίας.

Το μοιραίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 13:00 στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου, στο ύψος της διασταύρωσης Χάλκης – Πλατύκαμπου και ενώ εκείνη την ώρα στην περιοχή υπήρχε ισχυρή βροχόπτωση.

Η μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων είχε ως συνέπεια να βρουν το θάνατο συνολικά τέσσερις άνθρωποι. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Κώστα Παπαγεωργίου επέβαιναν η μητέρα και η θεία του, οι οποίες επίσης έχασαν τη ζωή τους, όπως και ο οδηγός του άλλου οχήματος.

Σε ένδειξη πένθους για το χαμό του Κώστα Παπαγεωργίου, η Ε.Γ.Ο. αποφάσισε να ματαιωθούν οι προγραμματισμένες για αύριο (Παρασκευή 25/01) προπονήσεις των Εθνικών ομάδων, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η κηδεία του Κώστα Παπαγεωργίου θα γίνει την Παρασκευή 25/01 στις 15:00, στο χωριό Χάλκη της Λάρισας.