Θετική η εμφάνιση της Μιλλούση στο Λονδίνο

Αξιόλογη εμφάνιση, που όμως δεν συνοδεύτηκε από υψηλή βαθμολογία στη δοκό ισορροπίας, πραγματοποίησε η Βάσω Μιλλούση στον προκριματικό γυναικών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η 28χρονη πρωταθλήτρια διατηρεί πάντως ελπίδες πρόκρισης, ενώ είναι υποψήφια και για είσοδο στην 24άδα του σύνθετου ατομικού.

Η Μιλλούση είχε το μειονέκτημα να αγωνίζεται στον πρώτο από τους πέντε ομίλους του προκριματικού, που είθισται να συνοδεύεται από χαμηλές βαθμολογίες από πλευράς κριτών.

Η Ελληνίδα αθλήτρια είχε μεγάλες προσδοκίες στη δοκό ισορροπίας, όπου πήρε 14,366 βαθμούς (παρουσίασε πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 6,00), εξαιτίας ενός βήματος που έκανε κατά την έξοδό της. Έτσι, η πρόκρισή της στην οκτάδα του τελικού μοιάζει αρκετά δύσκολη, αν και μέχρι στιγμής είναι 1η στην επιμέρους κατάταξη.

Ταυτόχρονα, διατηρεί πιθανότητες να μπει στην προνομιούχο 24άδα του σύνθετου ατομικού, στο οποίο συγκέντρωσε άθροισμα 53,524 βαθμών (άλμα: 12,800, ασύμμετροι ζυγοί: 13,425, δοκός ισορροπίας: 14,366, έδαφος: 12,933) και είναι 3η μέχρι στιγμής.

Η τελική κατάταξη και οι φιναλίστ όλων των αγωνισμάτων (ομαδικό, σύνθετο ατομικό και επιμέρους όργανα) θα αναδειχθούν με την ολοκλήρωση του προκριματικού γυναικών, απόψε, γύρω στις 23:30 ώρα Ελλάδας.