Το Σαββατοκύριακο στις Αχαρνές το πανελλήνιο ενόργανης

Πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο (7-8 Απριλίου) στις Αχαρνές η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής ανδρών – γυναικών και εφήβων – νεανίδων. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού (Δυτικό γήπεδο) και σ’ αυτήν θα πάρουν μέρος περίπου 60 αθλητές και αθλήτριες, που ανήκουν στις Εθνικές ομάδες ή εξασφάλισαν την πρόκρισή τους μέσω της προκριματικής φάσης.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής αναμένεται να αγωνιστούν, μεταξύ άλλων, ο Βλάσης Μάρας, ο Βασίλης Τσολακίδης και η Βάσω Μιλλούση, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Αντίθετα, απόντες από την κορυφαία εγχώρια διοργάνωση θα είναι οι Λευτέρης Κοσμίδης και Λευτέρης Πετρούνιας, οι οποίοι βρίσκονται στην Κίνα, έχοντας προσκληθεί να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κύπελλο της πόλης Ζίμπο, τις ίδιες ημέρες (7-8 Απριλίου).

Το Σάββατο (07/04) θα πραγματοποιηθεί σε όλες τις κατηγορίες ο γενικός αγώνας, μέσα από τον οποίο θα προκύψουν οι νικητές στο σύνθετο ατομικό και στο ομαδικό. Η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει την Κυριακή (08/04) με τους τελικούς οργάνων.

Το πρόγραμμα του πανελλήνιου πρωταθλήματος:

Σάββατο 7 Απριλίου
11:00 – 12:30: Σύνθετο ατομικό & ομαδικό γυναικών / νεανίδων
14:15 – 17:15: Σύνθετο ατομικό & ομαδικό ανδρών / εφήβων

Κυριακή 8 Απριλίου
10:30 – 13:30: Τελικοί οργάνων ανδρών / εφήβων, γυναικών / νεανίδων