Εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της Ε.Γ.Ο.

Την εμπιστοσύνη τους προς τη διοίκηση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας επιβεβαίωσαν τα σωματεία γυμναστικής, που ενέκριναν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της Ε.Γ.Ο. για τη χρήση του έτους 2011, στην τακτική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Στην συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (10/03) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά, υπήρξε ιδιαίτερα υψηλή συμμετοχή, αφού εκπροσωπήθηκαν 74 από τα 86 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου. Τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός του 2011 εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία, με ψήφους 54 υπέρ και 20 κατά.

Επιπλέον, εγκρίθηκαν ομόφωνα η τροποποίηση του εσωτερικού κανονισμού του τραμπολίνο, η τροποποίηση του εσωτερικού κανονισμού της ρυθμικής γυμναστικής, καθώς και η τροποποίηση του καταστατικού της Ε.Γ.Ο. αναφορικά με τη δυνατότητα αλλαγής έδρας της Ομοσπονδίας.

«Προχωράμε ενωμένοι, για να λύσουμε τα προβλήματα επιβίωσης της ελληνικής γυμναστικής. Σε κάθε γενική συνέλευση εκφράζονται κάποιες αντιρρήσεις, παρουσιάζονται θέσεις και προτάσεις, στοιχεία που όλα λαμβάνονται υπόψη για να διαμορφώσουμε καλύτερες συνθήκες. Το πλέον σημαντικό είναι ότι προχωράμε όλοι μαζί, σ’ αυτήν την περίοδο βίαιης οικονομικής προσαρμογής που διανύουμε. Έχουμε ήδη πετύχει αρκετά και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να βγούμε από το αδιέξοδο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο., Θανάσης Βασιλειάδης.