Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2012, παρουσία του Γ.Γ.Α., Πάνου Μπιτσαξή

Με 45 ψήφους υπέρ και 6 λευκά ψηφοδέλτια εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του έτους 2012, τον οποίο κατέθεσε προς ψήφιση η διοίκηση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, στην έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά.

Στην έκτακτη γενική συνέλευση εκπροσωπήθηκαν 51 από τα συνολικά 70 σωματεία – μέλη της Ε.Γ.Ο. που είχαν δικαίωμα ψήφου.

Την συνέλευση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, γεγονός που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της Ομοσπονδίας.

Μάλιστα, ο κ. Μπιτσαξής προέβη σε μια σειρά από σημαντικές ανακοινώσεις, αναφορικά με την εξομάλυνση της κρατικής χρηματοδότησης προς την Ε.Γ.Ο.. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι θα καταβληθεί άμεσα το ποσό των 300.000 ευρώ για την κάλυψη τρεχουσών αναγκών, ενώ προσεχώς θα εκταμιευθεί επιπλέον ποσό ύψους 120.000 ευρώ για τη μισθοδοσία του μόνιμου προσωπικού.

Επιπλέον, δεσμεύθηκε ότι η εγκεκριμένη από τη Γ.Γ.Α. τακτική επιχορήγηση για το 2011, συνολικού ύψους 1.700.000 ευρώ, θα καλυφθεί στο ακέραιο. Εξέφρασε, δε, την εκτίμηση ότι η καταβολή των τελευταίων δόσεων της επιχορήγησης θα γίνει εντός του 2011 ή το αργότερο μέχρι τον Ιανουάριο του 2012.