Τιμητική εκδήλωση για τον Βασίλη Τσολακίδη

Τον «χάλκινο» πρωταθλητή Ευρώπης στο δίζυγο, Βασίλη Τσολακίδη, καθώς και τον προπονητή του, Αλέκο Ιωακειμίδη, τίμησε ο κόσμος της γυμναστικής στη Θεσσαλονίκη, σε μια μικρή γιορτή που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/04) στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας.

Ο 32χρονος πρωταθλητής του Διαγόρα Αμπελοκήπων, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις μία ημέρα μετά την επιστροφή από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου, δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια των ομοσπονδιακών προπονητών και των συναθλητών του.

Στην συνέχεια, φορώντας το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος, τιμήθηκε μαζί με τον προπονητή του από τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του Ε. Γ. Μίκρας, Νίκο Μεντηλίδη, το μέλος της Επιτροπής Διοίκησης του Ε. Γ. Μίκρας, Κώστα Μοσχόπουλο, καθώς και την εκπρόσωπο του Διαγόρα Αμπελοκήπων και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο., Μάρθα Ζαχαριάδου.

Στην εκδήλωση προς τιμήν του Βασίλη Τσολακίδη παρευρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. Σάββας Πόλους, ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Λάμπρος Κωνσταντής και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ανατολικής Θεσσαλονίκης και πρώην τεχνικός διευθυντής ενόργανης της Ε.Γ.Ο., Αλέκος Δούμπας, οι οποίοι του ευχήθηκαν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση προς τιμήν του Βασίλη Τσολακίδη και του Αλέκου Ιωακειμίδη:
tsolakidis-vraveysi-mikra-2011-1 tsolakidis-vraveysi-mikra-2011-2 tsolakidis-vraveysi-mikra-2011-3 tsolakidis-vraveysi-mikra-2011-4 tsolakidis-vraveysi-mikra-2011-5 tsolakidis-vraveysi-mikra-2011-6