Η Εθνική Τράπεζα παραμένει και φέτος επίσημος χορηγός των Εθνικών ομάδων γυμναστικής

Στο πλευρό της ελληνικής γυμναστικής θα εξακολουθήσει να βρίσκεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, αποτελώντας και για το 2011 τον επίσημο χορηγό των Εθνικών ομάδων γυμναστικής. Η σχετική συμφωνία επικυρώθηκε σε πρόσφατη συνάντηση του προέδρου της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάση Βασιλειάδη, με υψηλόβαθμα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας. Έτσι, ο κορυφαίος τραπεζικός οργανισμός θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τους Έλληνες πρωταθλητές, βοηθώντας τους να διατηρήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο διεθνές στερέωμα.

Με δήλωσή του, ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο., Θανάσης Βασιλειάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανανέωση του χορηγικού προγράμματος, καθώς και τις ευχαριστίες του προς τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος:

«Ευχαριστούμε την Εθνική Τράπεζα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο άθλημά μας και την οποία οι Έλληνες πρωταθλητές φροντίζουν να δικαιώνουν κάθε φορά, με τα μετάλλια και τις διακρίσεις που κατακτούν. Πλέον πρόκειται για μια σχέση σταθερή και απόλυτα επιτυχημένη, που μας τιμά ιδιαίτερα και μας γεμίζει δύναμη. Με την πολύτιμη στήριξη της Εθνικής Τράπεζας, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, η ελληνική γυμναστική θα φτάσει ακόμα πιο ψηλά».