Αναχωρεί την Κυριακή (10/10) η ελληνική αποστολή για το Ρότερνταμ

Την Κυριακή (10/10) θα αναχωρήσει η ελληνική αποστολή με προορισμό το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ανδρών – γυναικών (16-24 Οκτωβρίου).

Στην ολλανδική πόλη θα μεταβούν οι αθλητές Βλάσης Μάρας, Βασίλης Τσολακίδης, Λευτέρης Κοσμίδης, Χρήστος Λυμπανοβνός, Μιχάλης Δουλκερίδης, Μπάμπης Καϊλίδης, Σταύρος Κέκελος, οι αθλήτριες Βάσω Μιλλούση, Στεφανί Μπισμπίκου, Ευγενία Ζαφειράκη, Λίνα Μητράκου, Ανδριάνα Συρίγου – Αντωνίου, Δέσποινα Γρηγοριάδου, Μαρία Πιτσικάλη, οι προπονητές Δημήτρης Ράφτης, Αλέκος Ιωακειμίδης, Γιώργος Αγγέλου, Θανάσης Κοσμίδης, Αβραάμ Σαπρανίδης, Κώστας Χατζηζήσης, Κώστας Σιούτης, Θόδωρος Σταθόπουλος, Αναστασία Δόντη, οι φυσιοθεραπευτές Βασίλης Θάνος, Μάνος Μανωλαράκης και οι διεθνείς κριτές Βασίλης Μέλλος, Λευτέρης Μπουτάκης, Ρούλα Δεμερτζίδου και Φωτεινή Μέλλου.

Εξάλλου, τη Δευτέρα (11/10) θα αναχωρήσει ο Νίκος Προβιάς, ο οποίος κληρώθηκε να είναι κριτής D2 στο δίζυγο, έχοντας επιλεγεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυμναστικής (FIG) σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην εφορεία των κριτών της διοργάνωσης.

Αρχηγός της ελληνικής αποστολής στη διοργάνωση θα είναι ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, ο οποίος θα ταξιδέψει στο Ρότερνταμ την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, όπως και ο γιατρός της Εθνικής ομάδας Οδυσσέας Παξινός.