Ολοκληρώθηκε το καμπ τραμπολίνο στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το καμπ προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων τραμπολίνο, που πραγματοποιήθηκε στο Αρκαλοχώρι του Ηρακλείου Κρήτης από την περασμένη Κυριακή (25/07) μέχρι την Πέμπτη (29/07), με την συμμετοχή 29 αθλητών και αθλητριών.

Στο πενταήμερο καμπ πήραν μέρος αθλητές όλων των ηλικιακών βαθμίδων (παμπαίδες Α’ – παγκορασίδες Α’, παίδες – κορασίδες, έφηβοι – νεανίδες, άνδρες – γυναίκες), προκειμένου να διαπιστωθεί η πρόοδός τους. Πολλοί από τους συγκεκριμένους αθλητές, άλλωστε, προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο, που θα γίνει στο Μετζ της Γαλλίας (8-14 Νοεμβρίου).

Μαζί με τους 29 πρωταθλητές, στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου βρέθηκαν επτά προπονητές, ενώ εκ μέρους της Ε.Γ.Ο. παρών ήταν ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής τραμπολίνο, Μιχάλης Γεωργουλάκης.

«Το καμπ προετοιμασίας πήγε πολύ καλά και είχε πολλά οφέλη για τις Εθνικές ομάδες. Οι κοινές προπονήσεις έφεραν πιο κοντά τα παιδιά, ενώ στο τέλος των προπονήσεων κάναμε ένα αγωνιστικό τεστ και βγάλαμε ουσιαστικά συμπεράσματα για την πρόοδο των αθλητών. Σε γενικές γραμμές είδαμε σημάδια βελτίωσης στις επιδόσεις τους και αυτό είναι πολύ θετικό», τόνισε ο προπονητής, Βασίλης Αγγελάκος, που μεταξύ άλλων έχει την τεχνική καθοδήγηση του πρωταθλητή Ευρώπης στο τραμπολίνο εφήβων, Απόστολου Κουταβά.