Οι πρωταθλητές Ευρώπης της Γυμναστικής βραβεύθηκαν από την Εθνική Τράπεζα

Τους αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενόργανης γυμναστικής και τραμπολίνο τίμησε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μελά.

Οι εκπρόσωποι της ελληνικής γυμναστικής που βραβεύθηκαν, ήταν οι πρωταθλητές της ενόργανης Βλάσης Μάρας (χρυσό μετάλλιο στο μονόζυγο), Λευτέρης Κοσμίδης (αργυρό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους) και Βασίλης Τσολακίδης (αργυρό μετάλλιο στο δίζυγο), καθώς και ο πρωταθλητής του τραμπολίνο Απόστολος Κουταβάς (χρυσό μετάλλιο στο τραμπολίνο εφήβων).

Η Εθνική Τράπεζα, που αποτελεί επίσημο χορηγό της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, τίμησε επίσης τους πρωταθλητές του τάε κβον ντο που είναι ενταγμένοι στο χορηγικό της πρόγραμμα.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Βασίλης Ράπανος, ανέφερε στον χαιρετισμό του: «Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε, χρειαζόμαστε ανάσες και τα συγκεκριμένα παιδιά αποτελούν αυτές τις ανάσες. Στηρίζουμε την προσπάθειά τους, τους συγχαίρουμε για τις διακρίσεις τους και ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για το μέλλον».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, υπογράμμισε: «Ευχαριστούμε την Εθνική Τράπεζα, που βοηθά την Ε.Γ.Ο. στην προσπάθειά της να φανεί αντάξια των προσδοκιών. Οι αθλητές που βρίσκονται εδώ αποτελούν πρότυπα, μέσα στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα μας. Έχει μεγάλη σημασία να βρίσκονται πίσω και δίπλα μας άνθρωποι που στηρίζουν τον αθλητισμό. Δεν ζητάμε πολλά, αλλά τα αυτονόητα. Η βοήθεια που μας παρέχει η Εθνική Τράπεζα, είναι σημαντική για την επίτευξη των στόχων μας».

Την σημασία που έχει η συγκεκριμένη χορηγία προς τις Εθνικές ομάδες γυμναστικής επισήμανε και ο Βλάσης Μάρας, ο οποίος τόνισε: «Ευχαριστούμε την Εθνική Τράπεζα για την έμπρακτη στήριξή της και για την σημερινή τιμητική εκδήλωση. Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι πολύ σημαντικές για την προσπάθειά μας και μακάρι να βρίσκουν μιμητές».