Στη Βάρνα οι Έλληνες πρωταθλητές του τραμπολίνο

Με προορισμό τη Βάρνα της Βουλγαρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τραμπολίνο ανδρών – γυναικών και εφήβων – νεανίδων (22-24 Απριλίου), αναχώρησε σήμερα, Δευτέρα, η ελληνική αποστολή. Η Εθνική ομάδα ταξιδεύει οδικώς -όπως ήταν προγραμματισμένο να γίνει ανεξάρτητα από το πρόβλημα στις διεθνείς αερομεταφορές- και αναμένεται να φτάσει στη Βάρνα γύρω στις 18:00 το απόγευμα.

Τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν στο τραμπολίνο γυναικών οι Ελίνα Αγγελίδου, Ειρήνη Τσέκου, στο τραμπολίνο εφήβων και στις συγχρονισμένες δυάδες οι Απόστολος Κουτάβας, Νίκος Σαββίδης, Γιάννης Τοπτίδης, Κώστας Μπριασούλης, στο διπλό μίνι τραμπ εφήβων ο Τιμόθεος Κάρλσον, ενώ στο τραμπολίνο νεανίδων και στις συγχρονισμένες δυάδες θα αγωνιστούν οι Σοφία Πουλουκτσή, Αμαλία Πάσουλα, Σοφία Σαλαβράκου, Δάφνη Μητκίδου.

Τους αθλητές συνοδεύουν οι προπονητές Βασίλης Αγγελάκος, Κυριάκος Μαβιτζής, καθώς επίσης οι διεθνείς κριτές Δημοσθένης Χρυσοσπάθης (τραμπολίνο) και Βαγγέλης Κολοζάκης (διπλό μίνι τραμπ).

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη (22/04) με τους προκριματικούς και τους ομαδικούς τελικούς όλων των κατηγοριών, που θα συνεχιστούν και την Παρασκευή (23/04), ενώ η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει το Σάββατο (24/04) με τους τελικούς των ατομικών αγωνισμάτων.