Στην Τεχνική Επιτροπή ρυθμικής της UEG εξελέγη η Ελένη Πολυχρονίδου

Ελληνική εκπροσώπηση θα υπάρχει στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG) για την ερχόμενη τετραετία, αφού η Ελένη Πολυχρονίδου εξελέγη σε θέση μέλους της Τεχνικής Επιτροπής ρυθμικής γυμναστικής, κατά τη δεύτερη και τελευταία ημέρα του 23ου Συνεδρίου της UEG, στο Τελ Αβίβ.

«Ευχαριστώ πολύ την Ομοσπονδία και ολόκληρη την ελληνική αντιπροσωπεία στο Ισραήλ, με πρώτους τον πρόεδρο Θανάση Βασιλειάδη, την Ελένη Μιχοπούλου και τη Μαρία Παπαδοπούλου, για την μεγάλη στήριξη της υποψηφιότητάς μου. Η εκλογή μου αποτελεί πάνω απ’ όλα μια τιμή που γίνεται στην ίδια την ελληνική γυμναστική. Μέσα από τη θέση αυτή, θα έχουμε τη δυνατότητα να προωθήσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά τις απόψεις μας και να ισχυροποιήσουμε την ελληνική ρυθμική γυμναστική σε διεθνές επίπεδο», τόνισε η τεχνική διευθύντρια ρυθμικής της Ε.Γ.Ο., Ελένη Πολυχρονίδου, μετά την εκλογή της.

Αντίθετα, δεν κατάφεραν να εκλεγούν ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάσης Βασιλειάδης, που ήταν υποψήφιος για μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEG, οι διεθνείς κριτές Νίκος Προβιάς και Ολίβια Δόντη, υποψήφιοι για μέλη στις Τεχνικές Επιτροπές ενόργανης ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, καθώς και ο Δημοσθένης Χρυσοσπάθης, ο οποίος ήταν μέλος της Τεχνικής Επιτροπής τραμπολίνο για την τετραετία 2005-2009, αλλά έχασε την επανεκλογή του για μόλις μία ψήφο.