Επέστρεψε η ελληνική αποστολή από το Λονδίνο

Με χαμόγελα ικανοποίησης για τη διάκριση του Βασίλη Τσολακίδη στον τελικό του δίζυγου, επέστρεψε από το Λονδίνο η ελληνική ομάδα, που συμμετείχε στο 41ο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής. Τα μέλη της ελληνικής αποστολής αφίχθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (19/10), ενώ οι αθλητές και προπονητές που ανήκουν στο ΚΥΕ της Θεσσαλονίκης έφτασαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» νωρίς το πρωί της Τρίτης (20/10).

Στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, τον πρωταθλητή του Α.Ο. Διαγόρα Αμπελοκήπων υποδέχθηκαν με μια ανθοδέσμη η πρόεδρος του συλλόγου του, Μάρθα Ζαχαριάδου, ο συναθλητής του, Γιάννης Ζαχαριάδης, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής ενόργανης γυμναστικής της Ε.Γ.Ο., Αλέκος Δούμπας.

Από αριστερά προς δεξιά: Ο διεθνής κριτής, Λευτέρης Μπουτάκης, ο τεχνικός διευθυντής ενόργανης γυμναστικής της Ε.Γ.Ο., Αλέκος Δούμπας, ο 4ος πρωταθλητής κόσμου στο δίζυγο, Βασίλης Τσολακίδης, ο διεθνής αθλητής της ενόργανης, Γιάννης Ζαχαριάδης, και η πρόεδρος του Διαγόρα Αμπελοκήπων, Μάρθα Ζαχαριάδου.
tsolakidis-afixi-londino-2009