Παραλειπόμενα από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου

Ανάμικτα ήταν τα συναισθήματα για τον Λευτέρη Πετρούνια, που από τη μία ήταν χαρούμενος για το εξαιρετικό ντεμπούτο του με την Εθνική ανδρών σε μεγάλη διοργάνωση, ενώ από την άλλη αισθανόταν ότι έχασε μέσα από τα χέρια του την πρόκριση για τον τελικό των κρίκων, για μόλις 0,175 βαθμούς. «Για ένα μικρό λάθος, που μου στοίχισε τουλάχιστον 30 εκατοστά του βαθμού, έχασα την είσοδο στην οκτάδα. Είναι κρίμα… Δεν πειράζει, όμως. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο έτοιμος και θα τα καταφέρω», τόνισε ο νεαρός πρωταθλητής, ο οποίος στα τέλη Νοεμβρίου θα κλείσει τα 19 του χρόνια.

-Στενοχωρημένος για τη χαμένη ευκαιρία να δείξει κάτι καλό ήταν και ο Μιχάλης Δουλκερίδης, ο οποίος παρουσίασε ένα από τα 10 δυσκολότερα προγράμματα στο έδαφος, αλλά είχε δύο πτώσεις και δεν μπόρεσε να κυνηγήσει την πολυπόθητη διάκριση: «Μπήκα με αυτοπεποίθηση, αλλά επειδή ήθελα υπερβολικά πολύ να τα καταφέρω, έκανα το λάθος σ’ ένα ανύποπτο σημείο λόγω υπερέντασης. Χαίρομαι όμως που έδειξα -έστω και με πτώσεις- ένα τόσο δυνατό πρόγραμμα».

-Σχεδόν άδεια ήταν η χωρητικότητας 12.000 θεατών «O2 Arena» στον χθεσινό (Τρίτη 13/10) προκριματικό των ανδρών, στον οποίο οι φίλαθλοι δεν ξεπέρασαν σε καμία στιγμή τους 2.000. Ωστόσο, η προσέλευση του κόσμου ήταν περίπου διπλάσια στο ξεκίνημα του σημερινού (Τετάρτη 14/10) προκριματικού των γυναικών, ενώ οι διοργανωτές περιμένουν ακόμα περισσότερους φιλάθλους από αύριο (Πέμπτη 15/10), που ξεκινούν οι τελικοί, αφού έχει ήδη προπωληθεί το 75% των εισιτηρίων για το τελευταίο τετραήμερο.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 16 και 24 ευρώ για κάθε ημέρα των προκριματικών, 28, 38 και 50 ευρώ για τους τελικούς του σύνθετου ατομικού και 33, 50 και 66 ευρώ για κάθε ημέρα των τελικών οργάνων.