«Έφυγε» ο πρώην αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο., Μανώλης Ντάκας

Φτωχότερη είναι από το Σάββατο (16/5) η οικογένεια της ελληνικής γυμναστικής, η οποία θρηνεί τον αδόκητο χαμό του Μανώλη Ντάκα. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, λόγω επιπλοκών στην υγεία του έπειτα από επέμβαση καρδιάς.

Παράγοντας με πλούσια και μακρόχρονη δράση, ο εκλιπών διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Πανθεσσαλονίκειου. Παράλληλα, θήτευσε στο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Γ.Ο., μέχρι την αποχώρησή του από τα κοινά, το 2007. Έφτασε, μάλιστα, έως το αξίωμα του α’ αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας.

Στο άκουσμα του θανάτου του Μανώλη Ντάκα, το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Γ.Ο. εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τους οικείους του εκλιπόντος, καθώς και τη θλίψη του για την απώλεια ενός ανθρώπου που υπηρέτησε το άθλημα επί δεκαετίες και σφράγισε με το έργο του την σύγχρονη ιστορία της ελληνικής γυμναστικής.

Οι συγγενείς, φίλοι και συνοδοιπόροι του Μανώλη Ντάκα θα πουν το τελευταίο «αντίο» τη Δευτέρα 18 Μαΐου και ώρα 10:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία. Η κηδεία του θα γίνει στο κοιμητήριο του Ευόσμου Θεσσαλονίκης.