Στο πλευρό της ελληνικής γυμναστικής παραμένει και για τα επόμενα χρόνια η Εθνική Τράπεζα

Στο πλευρό της ελληνικής γυμναστικής θα συνεχίσει να βρίσκεται και για τα επόμενα χρόνια η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία αποτελεί επίσημο χορηγό των Εθνικών ομάδων γυμναστικής και σήμερα τίμησε τους Έλληνες πρωταθλητές σε ειδική εκδήλωση, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι θα εξακολουθήσει να προσφέρει την πολύτιμη στήριξή της προς το άθλημα.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μελά, στην Αθήνα, η Εθνική Τράπεζα τίμησε – μεταξύ άλλων – τους Έλληνες πρωταθλητές της γυμναστικής που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Παρούσες στην εκδήλωση ήταν η πρωταθλήτρια του ατομικού της ρυθμικής γυμναστικής, Ελίνα Ανδριόλα, καθώς και σύσσωμη η ομάδα του ανσάμπλ (Όλγα Πιλιάκη, Δήμητρα Καφαλίδου, Νίκη Τσάγαρη, Εύη Πλεξίδα, Βάλια Μανιού, Ιωάννα Σαμαρά), ενώ τη διοίκηση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Θανάσης Βασιλειάδης και η ταμίας, Μαρία Παπαδοπούλου.

«Το ευρύτατο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Τράπεζας, μεταξύ πολλών άλλων πρωτοβουλιών στηρίζει σε εθνικό επίπεδο τον αθλητισμό, που προωθεί την άμιλλα και τα αθλητικά ιδεώδη μέσα στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Τάκης Αράπογλου, ο οποίος βράβευσε τους αθλητές που συμμετέχουν στα χορηγικά προγράμματα της Τράπεζας και εκπροσώπησαν τον ελληνικό αθλητισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Μάλιστα, στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο κ. Αράπογλου διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της Ε.Γ.Ο. ότι η Εθνική Τράπεζα θα συνεχίσει να στηρίζει και για τα επόμενα χρόνια την ελληνική γυμναστική, δεχόμενος ταυτόχρονα τις ευχαριστίες του κ. Βασιλειάδη για την βοήθεια που παρέχει η Τράπεζα προς το άθλημα.

«Η συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα αποτελεί ασφαλώς μεγάλη τιμή για εμάς και μας κάνει να αισθανόμαστε πιο δυνατοί. Πρόκειται για μια σχέση που ξεκίνησε πριν από οκτώ μήνες και συνεχίζεται με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Προσδοκία της Ε.Γ.Ο. είναι να διατηρηθεί η συνεργασία αυτή και για τα επόμενα χρόνια, πράγμα για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Με έναν τόσο ισχυρό σύμμαχο στο πλευρό μας, θα μπορέσουμε να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα», δήλωσε σχετικά ο Θανάσης Βασιλειάδης.

Ευχαριστίες προς την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος εξέφρασαν επίσης οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής. «Καλό θα ήταν να βρει και άλλους μιμητές η πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας. Η χορηγία αυτή βοήθησε την Ε.Γ.Ο και κατ’ επέκταση τους αθλητές της», δήλωσε η Ελίνα Ανδριόλα, ενώ εκ μέρους της ομάδας του ανσάμπλ η Νίκη Τσάγαρη πρόσθεσε: «Τέτοιες χορηγίες είναι καθοριστικές για την πορεία του αθλήματός μας, επειδή βοηθούν τους αθλητές ώστε να εκπληρώσουν τα όνειρά τους».