Θριαμβευτική επανεκλογή στην ηγεσία της Ε.Γ.Ο. για τη διοίκηση του Θανάση Βασιλειάδη

Ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης πήρε από τα σωματεία της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας η διοίκηση του Θανάση Βασιλειάδη, η οποία επανεξελέγη πανηγυρικά στις εκλογές που διεξήχθησαν κατά την έκτακτη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά.

Στη γενική συνέλευση της Ε.Γ.Ο. εκπροσωπήθηκαν 79 από τα 81 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου. Πριν από τις αρχαιρεσίες, εγκρίθηκαν ο οικονομικός απολογισμός (ψήφοι: 75 υπέρ – 4 κατά) της απελθούσας διοίκησης για το πρώτο επτάμηνο του 2008, καθώς και ο διοικητικός απολογισμός (ψήφοι: 72 υπέρ – 7 κατά) για το πρώτο οκτάμηνο του τρέχοντος έτους.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Γ.Ο., το οποίο θα έχει τετραετή θητεία, εξελέγησαν κατά σειρά οι εξής: Θανάσης Βασιλειάδης (48 ψήφοι), Θανάσης Σταθόπουλος (44), Θανάσης Καπνίδης (38), Μαρία Παπαδοπούλου (38), Αργύρης Σοφράς (38), Νίκος Αδαμόπουλος (37), Ελένη Μιχοπούλου (36), Σάββας Πόλους (36), Γιώργος Κοκκινέλης (35), Γιώργος Παρασκευόπουλος (35), Μιχάλης Γεωργουλάκης (34), Σπύρος Σκλάβος (34), Μάρθα Ζαχαριάδου (33), Μιχάλης Σπανουδάκης (33), Θέμις Χαρίτου – Γιακουμέλου (27).

Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Γιώργος Λάλας (25 ψήφοι), Χρήστος Σπύρος (25), Ιωάννα Μαρκούση (24), Γιώργος Παπαδόπουλος (15) και Αντώνης Γκιοούσογλου (14).

Το νέο 15μελές δ. σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα μέσα στις προσεχείς ημέρες, πιθανότατα την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου.

Μετά την σαρωτική επικράτηση της κίνησής του, ο Θανάσης Βασιλειάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστούμε τον κόσμο της γυμναστικής για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε ξανά, επιβραβεύοντας με τρόπο ξεκάθαρο τις μέχρι τώρα προσπάθειές μας. Το εκλογικό αποτέλεσμα σημαίνει πλήρη αποδοχή της διοίκησής μας και μάλιστα με μεγαλύτερο ποσοστό από ό,τι στις προηγούμενες εκλογές. Τα σωματεία έστειλαν το μήνυμα ότι συμμερίζονται το όραμά μας για την ελληνική γυμναστική, ενώ μας τιμά ξεχωριστά το γεγονός ότι το νέο δ. σ. αποτελείται αμιγώς από εκπροσώπους της κίνησής μας. Η ευθύνη είναι τεράστια, αλλά δεν μας τρομάζει. Στην πλήρη τετραετία που ξεκινά, θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά. Πλέον είναι η ώρα να ανεβάσουμε το άθλημα στη θέση που του αξίζει, απαλλαγμένοι από τα εμπόδια του παρελθόντος. Με ακόμα πιο σκληρή δουλειά και με ομαδικό πνεύμα, είμαστε βέβαιοι ότι η ελληνική γυμναστική θα κερδίσει το στοίχημα».

Φωτογραφίες από την έκτακτη γενική συνέλευση της Ε.Γ.Ο.:
geniki-syneleysi-ego-2008-1

geniki-syneleysi-ego-2008-2

geniki-syneleysi-ego-2008-3

geniki-syneleysi-ego-2008-4