Το Σάββατο οι εκλογές της Ε.Γ.Ο. – Μήνυμα αισιοδοξίας από τον Θανάση Βασιλειάδη

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου θα είναι το κύριο θέμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Σάββατο (13/9) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά, στην Αθήνα. Η γενική συνέλευση είναι προγραμματισμένη για τις 10.00, ενώ σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 11.00, στον ίδιο χώρο. Δικαίωμα ψήφου έχουν 81 σωματεία.

Ενόψει των αρχαιρεσιών, ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης επανέλαβε την πεποίθηση ότι η διοίκησή του θα λάβει ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης, ώστε να συνεχίσει το έργο της σε νέες βάσεις. «Έχουμε την πίστη ότι ο κόσμος της γυμναστικής θα αναγνωρίσει τις προσπάθειες που κάναμε τους τελευταίους 15 μήνες, προκειμένου να βγάλουμε το άθλημα από το τέλμα. Πλέον, είμαστε έτοιμοι να οδηγήσουμε την ελληνική γυμναστική σε καλύτερες ημέρες και να δώσουμε σε όλες τις βαθμίδες την ώθηση που χρειάζεται», τόνισε ο κ. Βασιλειάδης και συμπλήρωσε:
«Επιδίωξή μας είναι να συνοδευτεί ο νέος Ολυμπιακός κύκλος από αναγέννηση των σωματείων, καθώς και από διεθνείς επιτυχίες που θα αφήσουν παρακαταθήκη για το μέλλον. Σ’ αυτήν την κατεύθυνση, έχουμε να παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση, την οποία πιστεύουμε ότι τα σωματεία θα αγκαλιάσουν, δίνοντάς μας ισχυρή εντολή για την ερχόμενη τετραετία».