Ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. παρών στα εγκαίνια του περιπτέρου της Εθνικής Τράπεζας στη Δ.Ε.Θ.

Στα εγκαίνια του περιπτέρου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, στην 73η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, παραβρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάσης Βασιλειάδης.

Αποδεχόμενος την σχετική πρόσκληση που του είχε γίνει από την Εθνική Τράπεζα, η οποία αποτελεί επίσημο χορηγό των Εθνικών ομάδων γυμναστικής, ο κ. Βασιλειάδης παρέστη στην εκδήλωση των εγκαινίων, στο Περίπτερο 8 της Δ.Ε.Θ., όπου είχε εγκάρδια συνομιλία με τον πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας, Τάκη Αράπογλου, καθώς και με άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του οργανισμού.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει εκ νέου τον κ. Αράπογλου για την πολύτιμη στήριξη της Εθνικής Τράπεζας προς το άθλημα της γυμναστικής, ενώ παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η συγκεκριμένη χορηγική σχέση θα συνεχιστεί και κατά τον νέο Ολυμπιακό κύκλο (2009-2012).

«Με μεγάλη χαρά παρευρεθήκαμε στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης. Για εμάς ήταν μια ευκαιρία ώστε να ευχαριστήσουμε εκ μέρους της οικογένειας της γυμναστικής, τα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας για την πολύ σημαντική βοήθειά τους. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την Ε.Γ.Ο. το γεγονός ότι έχει ως επίσημο χορηγό έναν οργανισμό με το κύρος και τη δυναμική της Εθνικής Τράπεζας. Ελπίζουμε και αισιοδοξούμε ότι θα την έχουμε στο πλευρό μας και για τα επόμενα χρόνια, αρωγό στην προσπάθεια των Ελλήνων πρωταθλητών για κατάκτηση σπουδαίων διεθνών διακρίσεων», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειάδης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. έδωσε το παρών στα εγκαίνια του περιπτέρου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει χαιρετισμό με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, ενώ επίσης συναντήθηκε με πολλές ακόμη προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και της πολιτικής.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη του Θανάση Βασιλειάδη στους χώρους της 73ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης:
vasiliadis-deth-2008-ethniki-trapeza-1 vasiliadis-deth-2008-ethniki-trapeza-2 vasiliadis-deth-2008-ethniki-trapeza-3