Συνάντηση του Θανάση Βασιλειάδη με τα σωματεία της Θεσσαλονίκης

Την ευκαιρία για μια συνάντηση με τους εκπροσώπους των σωματείων της Θεσσαλονίκης, σε φιλικό και χαλαρό κλίμα, είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάσης Βασιλειάδης, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης παρέθεσε δείπνο στους Θεσσαλονικείς παράγοντες της γυμναστικής.

Κατά την συνάντηση, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έκανε μια αποτίμηση της πορείας που χαράσσεται στην ελληνική γυμναστική από τον Ιούνιο του 2007, μοιράστηκε με τους παριστάμενους τις σκέψεις και ιδέες του για τον νέο Ολυμπιακό κύκλο και άκουσε με ενδιαφέρον τις σχετικές προτάσεις των εκπροσώπων των σωματείων, οι οποίοι τον τίμησαν με τη μαζική τους παρουσία. Παράλληλα, ο κ. Βασιλειάδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η απερχόμενη διοίκησή του θα λάβει ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στις εκλογές της 13ης Σεπτεμβρίου, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτη το έργο της και να οδηγήσει την ελληνική γυμναστική σε καλύτερες μέρες.

Φωτογραφίες από την συνάντηση:
synantisi-somateia-thessalonikis-2008-1 synantisi-somateia-thessalonikis-2008-2 synantisi-somateia-thessalonikis-2008-3 synantisi-somateia-thessalonikis-2008-4 synantisi-somateia-thessalonikis-2008-5