Ενθαρρυντική η εμφάνιση της Μπισμπίκου στην επίσημη προπόνηση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων

Ιδιαίτερα ενθαρρυντική ήταν η εμφάνιση της Στεφανί Μπισμπίκου στην επίσημη προπόνησή της στο πόντιουμ του Εθνικού Σταδίου του Πεκίνου, όπου την Κυριακή (10/8) θα αγωνιστεί στον προκριματικό της ενόργανης γυμναστικής γυναικών.

Η 20χρονη πρωταθλήτρια, που συμμετέχει για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό του περασμένου Μαρτίου και εκτέλεσε χωρίς προβλήματα τα προγράμματά της και στα τέσσερα όργανα. Η Μπισμπίκου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη δοκό ισορροπίας, αγώνισμα στο οποίο έχει και τις μεγαλύτερες προσδοκίες διάκρισης. Παράλληλα, ήταν αρκετά καλή στους ασύμμετρους ζυγούς και είχε θετική παρουσία στο έδαφος και στο άλμα, δείχνοντας ότι μπορεί να διεκδικήσει την είσοδο στην 24άδα του τελικού του σύνθετου ατομικού.

Για την αθλήτρια που προπονούν οι Κώστας Σιούτης και Αναστασία Δόντη, η σημερινή προπόνηση αποτέλεσε την επιστροφή στο Εθνικό Κλειστό Στάδιο της κινεζικής πρωτεύουσας, όπου πριν από οκτώ μήνες είχε συμμετάσχει στην προολυμπιακή δοκιμαστική διοργάνωση «Καλή Τύχη Πεκίνο», παίρνοντας μάλιστα τότε την πρόκριση για τον τελικό της δοκού ισορροπίας.

Την επίσημη προπόνηση της Μπισμπίκου στο πόντιουμ παρακολούθησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάσης Βασιλειάδης, ο οποίος βρίσκεται από σήμερα στο Πεκίνο. «Είμαστε αισιόδοξοι ότι τόσο ο Βλάσης Μάρας όσο και η Στεφανί Μπισμπίκου θα παρουσιάσουν τον καλύτερο εαυτό τους στους προκριματικούς του Σαββατοκύριακου. Και οι δύο αθλητές μας βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχουν τις δυνατότητες να πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς και όλοι ευχόμαστε ότι θα τα καταφέρουν», τόνισε ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο..