Στο διεθνές μίτινγκ της Ρώμης θα συμμετάσχει η Μπισμπίκου

Στο διεθνές μίτινγκ ενόργανης γυμναστικής της Ρώμης (5 Ιουλίου) θα αγωνιστεί η Στεφανί Μπισμπίκου. Η γυμνάστριά μας, η οποία προέρχεται από τραυματισμό, θα πάρει μέρος σε ασύμμετρους ζυγούς, δοκό, έδαφος και άλμα προκειμένου να μετρήσει για μια φορά ακόμη τις δυνάμεις της εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Στο έδαφος και στο άλμα θα πάρει μέρος με προγράμματα μικρής αρχικής αξίας καθώς δεν θέλει να ρισκάρει μια επιδείνωση του τραυματισμού της. Αντίθετα, στη δοκό θα δοκιμάσει πρόγραμμα υψηλής αρχικής αξίας.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον αγώνα που έδωσα στην Ρουμανία. Η συμμετοχή μου στη συγκεκριμένη διοργάνωση μου έδειξε ότι βρίσκομαι σε καλό δρόμο, σε ότι αφορά την ολυμπιακή προετοιμασία», δήλωσε η τριταθλήτρια Ευρώπης στην δοκό ενώ η προπονήτριά της, Αναστασία Δόντη, συμπλήρωσε: «Στη δοκό θα κάνει το καλό της πρόγραμμα ώστε να δούμε τι έχουμε να βελτιώσουμε μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Η Στεφανί Μπισμπίκου θα μεταβεί στην Ιταλία αύριο (Παρασκευή) και θα επιστρέψει την Κυριακή. Μαζί της θα είναι οι προπονητές, Αναστασία Δόντη και Κώστας Σιούτης.