Καλή εμφάνιση στο παγκόσμιο κύπελλο αεροβικής της Βουλγαρίας

Θετική ήταν η ελληνική παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο αεροβικής γυμναστικής, που διεξήχθη στο Μπόροβετς της Βουλγαρίας.

Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε το γκρουπ (ομαδικό) γυναικών (Μάντα Κολτσίδα, Δήμητρα Σκούρα, Χριστίνα Ιωαννίδου, Κάρλα Ραντουλέσκου, Λιόλια Κερογλή, Παγώνα Κιούση), το οποίο κατέλαβε την 5η θέση στον τελικό.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία και του γκρουπ νεανίδων (Κυριακή Ανατσούτσολα, Καλλιόπη Σάμπαλη, Θεά Ραντουλέσκου, Σοφία Σεραφείδη, Ελένη Μυλωνά, Ελισάβετ Χρυσάφη), το οποίο κατέλαβε την 7η θέση στον τελικό. Να σημειωθεί ότι δεν αγωνίσθηκε στο γκρουπ η Ισαβέλλα Κρόκου, όπως αρχικά είχε δηλωθεί, λόγω τραυματισμού και τη θέση της πήρε η Σοφία Σεραφείδη.

Ελληνική συμμετοχή σε τελικό είχαμε και στο τρίο κορασίδων (Ζωή Παπαζώη – Σπυριδούλα Κοκκίνου – Σταυρούλα Βεργοπούλου), με την ελληνική ομάδα να καταλαμβάνει την 8η θέση.

Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτέλεσε το τελευταίο τεστ για τα κορίτσια της εθνικής, πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αεροβικής, που θα διεξαχθεί στην πόλη Ουλμ της Γερμανίας (22-27 Απριλίου). Την ελληνική αποστολή συνόδευσαν στην Βουλγαρία οι προπονητές Δημήτρης Πολύζος, Λευκή Φερεντίνου, Αθηνά Γουρνά.