Ανασυγκρότηση του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο.

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία ανακοινώνει την ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της, έπειτα από τις διαδοχικές συνεδριάσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021, στη 2η φετινή συνεδρίαση του Δ.Σ., ο Θανάσης Σταθόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα και από μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο., η οποία και έγινε δεκτή.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ευχαριστούν τον κ. Σταθόπουλο για την αγαστή συνεργασία που είχαν επί σχεδόν 14 συναπτά έτη και του εύχονται κάθε επιτυχία σε ό,τι αποφασίσει να πράξει.

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε νέα συνεδρίαση του Δ.Σ., η 3η φετινή, με μοναδικό θέμα συζήτησης την ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Γ.Ο..
Έπειτα από πρόταση του Προέδρου της Ομοσπονδίας, Θανάση Βασιλειάδη, που έγινε δεκτή από το Δ.Σ., τη θέση του Γενικού Γραμματέα αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Πανταζής. Παράλληλα, τη θέση μέλους στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αποδέχθηκε η Μαριάνθη Χαλκιά, πρώτη επιλαχούσα.

Με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο κ. Πανταζής δήλωσε:
«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Βασιλειάδη για την τιμητική πρότασή του, θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον απερχόμενο Γενικό Γραμματέα κ. Σταθόπουλο για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Είμαστε σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο εν μέσω πανδημίας, με τα αθλητικά σωματεία κλειστά, θα πρέπει λοιπόν να πορευθούμε όλοι από κοινού προκειμένου να ξεπεράσουμε τις δύσκολες αυτές συνθήκες».

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Θανάσης Βασιλειάδης
Α’ Αντιπρόεδρος: Σπύρος Σκλάβος
Β’ Αντιπρόεδρος: Αργύρης Σοφράς
Γ’ Αντιπρόεδρος: Ηρώ Ορφανού
Γενικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Πανταζής
Ειδική Γραμματέας: Θεμιστοκλεία-Γεωργία Χαρίτου
Ταμίας: Ελένη Τζαβάρα
Αναπληρωτής Ταμίας: Αλεξάνδρα Αργαλιά
Έφορος Υλικού: Δημήτρης Τσεγκέλης
Μέλη: Κωνσταντίνα Δήμα
Θανάσης Καπνίδης
Αθανασία Λαμπροπούλου-Συροπούλου
Πέτρος Λεμονής
Σάββας Ταγτελενίδης
Μαριάνθη Χαλκιά