Έπιασαν δουλειά τα παιδιά των Εθνικών ομάδων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Η πολυπόθητη επιστροφή στις προπονήσεις έγινε πραγματικότητα για τη μεγάλη πλειοψηφία των αθλητών και αθλητριών των Εθνικών ομάδων, που επανήλθαν στα Κέντρα Υψηλών Επιδόσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 2021.

Έπειτα από δίμηνη υποχρεωτική απουσία από τα γυμναστήρια, οι εκπρόσωποι των Εθνικών ομάδων ενόργανης, ρυθμικής και τραμπολίνο πήραν το «πράσινο φως» και επανήλθαν με πολλή όρεξη, υπό τις οδηγίες των ομοσπονδιακών τεχνικών. Προηγήθηκε η απολύμανση των χώρων εκγύμνασης, ενώ φυσικά θα τηρούνται απαρέγκλιτα και σε καθημερινή βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. για την πρόληψη και τον περιορισμό της νόσου Covid-19.

Στο ξεκίνημα των προπονήσεων στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Ε.Γ. Μίκρας παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης και το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Θανάσης Καπνίδης, που καλωσόρισαν τους αθλητές και τους ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και εκπλήρωση των στόχων τους.

Πλέον, η Ε.Γ.Ο. θα προχωρήσει σε νέες επαφές με τη Γ.Γ.Α. για την υλοποίηση του επόμενου βήματος, που είναι η άμεση ενσωμάτωση επιπλέον επίλεκτων αθλητών και αθλητριών στην προπονητική διαδικασία, σε όλα τα αθλήματα της Γυμναστικής, Ολυμπιακά και μη.

Στην συνέχεια, και με άξονα την αποδεδειγμένη ευλαβική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στα προπονητήρια της Γυμναστικής, θα πάρουν σειρά οι αθλητές και οι αθλήτριες των σωματείων, καθώς στόχος της Ομοσπονδίας είναι η πλήρης επαναφορά του αγωνιστικού δυναμικού στην προπονητική δραστηριότητα, το συντομότερο δυνατόν αλλά και με απόλυτη ασφάλεια.

Στιγμιότυπα από την επιστροφή των εκπροσώπων των Εθνικών ομάδων στις προπονήσεις, σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα:
proponisi-jan2021-thessniki-01proponisi-jan2021-thessniki-02proponisi-jan2021-thessniki-03proponisi-jan2021-thessniki-04proponisi-jan2021-thessniki-05proponisi-jan2021-thessniki-06
proponisi-jan2021-thessniki-07proponisi-jan2021-athina-01proponisi-jan2021-athina-02proponisi-jan2021-athina-03proponisi-jan2021-athina-04
proponisi-jan2021-patra-02proponisi-jan2021-patra-01