Μεγάλη ανταπόκριση στο webinar του προγράμματος HALT, για την ανάσχεση της παρενόχλησης και της κακοποίησης στον αθλητισμό (video)

halt_screenshot

Με μεγάλη συμμετοχή ανθρώπων του αθλητισμού, αθλητών, προπονητών, διοικητικών στελεχών αλλά και γονέων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (11/12) το webinar με θέμα «Τεχνολογίες Μάθησης για την Ανάσχεση της Παρενόχλησης και της Κακοποίησης στον Αθλητισμό», στο πλαίσιο της παρουσίασης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ Sport HALT.

Τη διαδικτυακή ημερίδα διοργάνωσαν οι ομάδες έργου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, ενώ το αντικείμενο του προγράμματος HALT είναι «η ευαισθητοποίηση σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές για την πρόληψη της παρενόχλησης και της κακοποίησης στον αθλητισμό».

Ειδικότερα, το έργο HALT στοχεύει:
α. στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την παρενόχληση και την κακοποίηση στον αθλητισμό.
β. στην βελτίωση της γνώσης σχετικά με την παρενόχληση και την κακοποίηση στον αθλητισμό.
γ. στην υποστήριξη αθλητών για (α) αναγνώριση και (β) αποφυγή παρενόχλησης και κακοποίησης.
δ. στην ενίσχυση της ευαισθητοποίησης των ενδιαφερόμενων αθλητών σχετικά με τα οφέλη από τη χρήση διαδικτυακών κοινοτήτων.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης της ημερίδας, ακολουθώντας τα εξής βήματα:
Θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο http://haltvm.phed.auth.gr/ και μόλις ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας θα μπείτε στο HALT VCOP, στο τέλος του οποίου θα βρείτε τρία ερωτηματολόγια σχετικά με το webinar.
Η αποστολή του e-mail επιβεβαίωσης για τη δημιουργία λογαριασμού ενδέχεται να καθυστερήσει, λόγω της μεγάλης ταυτόχρονης συμμετοχής.
Για τον λόγο αυτό δίνεται στους συμμετέχοντες παράταση μέχρι την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59 για τη δημιουργία λογαριασμού και την απάντηση των ερωτηματολογίων, προκειμένου να λάβουν τη βεβαίωση συμμετοχής.

Παρακολουθήστε εκ νέου το webinar με θέμα «Τεχνολογίες Μάθησης για την Ανάσχεση της Παρενόχλησης και της Κακοποίησης στον Αθλητισμό»: